Phoenix Project

Billiga Fotbollströjor Imponerande Wolverhampton Wanderers flyt

Billiga Fotbollströjor Imponerande Wolverhampton Wanderers flyttade fyra punkter klart på toppen av Championship efter att ha kryssat förbi en sluttig Fulham-sida. Första halva målen från Romain Saïss och Léo Bonatini förseglade en bekväm vinst för värdarna, som stramade sitt grepp på kampanjen. Wolves manager, Nuno Espirito Santo, var länkad till Everton-posten i veckan men hans sida går in i den internationella rasen klart på toppen efter en 11: e seger från 16 matcher. Slavisa Jokanovics Fulham, som nådde play-offs förra säsongen, såg aldrig ut som att återhämta sig när Saïss tog Wolves fram tidigt. De är 16: e och har bara vunnit fyra gånger Fotbollskläder denna säsong och blev välförtjänt slagna på Molineux. Rúben Neves hade redan gått nära Saïss, återkallad efter upphängning, och visade en fin huvud i den närmaste posten från Barry Douglas nionde minuters hörn. Diogo Jota borrade sedan över mål men Wolves själva flydde när John Ruddy släppte en frispark och Kevin McDonald slog bollen över. Alla Fulhams hopp om en comeback slutade med alla anledningar när Bonatinis 10: e mål för säsongen fördubblade Wolves ledningen efter 26 minuter. Ryan Sessegnon beviljade en frispark på höger och Douglas utmärkta, körda leverans blickades in av Bonatini, som nu har scoret i sex ligamatcher Billiga Fotbollströjor i rad. Fulhams svar var dämpat som, även om de såg mer av bollen, använde de aldrig det snabbt eller effektivt nog för att oroa Wolves. Värdarna gick på jakt efter mer efter pausen och Bonatini gav Ivan Cavaleiros snygga passera långt innan Floyd Ayité slog Fulhams bästa chans utanför målet från 15 meter. Wolves nekades en tredjedel efter 66 minuter när David Button producerade en fantastisk reflex räddning från Bonatinis huvud och Jota misslyckades med att sätta in rebounden. Jota, Saïss och Bonatini slösade alla fina chanser nära slutet. MK Dons försäkrade att de inte var tidiga offer för en första omgångskock i FA Cup när de slog Hyde 4-0. Efter att spelet hade försenats när en flare brände ett hål i Northern Premier League Division One North-sidans plasthöjd, gick Dons om sin verksamhet professionellt. Aidan Nesbitt gjorde ett fint öppningsmål i den 14: e minuten, curling in i övre hörnet och Chuks Aneke levererade en Fotbollskläder liknande avslutning från en frispark för att göra det 2-0 på halvtidsslaget. Ethan Ebanks-Landell gjorde sedan spelet säkert för League One outfit halvvägs genom andra halvleken innan Ed Upson satte glans på poängen. Fellow League One-klubbarna Oxford United och Bristol Rovers är dock borta, som de gav succé för motståndet mot League Two. Mål från Gavin Gunning och Tom Pope tjänade Port Vale en 2-0 seger över Oxford på Vale Park. Gunning öppnade poängen med en rubrik i 16: e minut och Pope fördubblade Vale fördel åtta minuter efter omstart. Rovers såg på kurs för en seger i Notts County som de ledde 2-0 efter bara 12 minuter vid Meadow Lane innan Magpies producerade en imponerande comeback. Liam Sercombe och Stuart Sinclair gav Rovers sin dröm start innan Ryan Yates gjorde två mål på två minuter på halvtimmen för att rita länsnivå. Därefter satte veteranstridaren Jon Stead Kevin Nolans män framåt i 58: e minuten och Jorge Grant gjorde det säkert vid döden.